Welkom op onze Blog! Hier lees je meer over een aantal van onze opdrachten, vind je leuke recepten en doe je wellicht de nodige inspiratie op! Ook op onze Facebook pagina meer nieuws!


Walking dinner in Amstelveen

Afgelopen zaterdag mochten we een private walking dinner verzorgen bij een jarige in amstelveen. Met ruim 40 gasten in de tuin een hele geslaagde avond. De klant had ons gevraagd een aantal gerechtjes te serveren in Spaanse stijl, aangezien zij een huis in Spanje bezitten.

Geen standaard Spaanse gerechten maar verrassende combinaties met Spaanse invloeden en soms een nieuwe kijk op een echte klassieker.

Voor inspiratie kunt ook terecht in onze webshop waar we een aantal Spaanse kookboeken in voorraad hebben:

https://theroundsman.com/shop/

Read More


Lutz fashion modeshow

Afgelopen Woensdagavond vond de Lutz Fashion modeshow plaats. Op deze frisse woensdagavond showde een groep prachtige modellen de nieuwste herfst- en wintercollecties aan de meer dan 100 aanwezigen. The Roundsman mocht opnieuw de hapjes verzorgen tijdens deze avond.

Lutz fashion - The Roundsman

Lutz fashion modeshow


Scotch & Soda ‘Change to Ralston event’

Change to Ralston
Onlangs mochten we de catering verzorgen tijdens het Scotch & Soda ‘Change to Ralston event’. Het event vond plaats in de Scotch & Soda winkel op de Heilige weg in Amsterdam! In de scotch & Soda winkel konden 100 bezoekers de broek die ze op dat moment aan hadden ruilen voor een nieuwe Ralston! Uitstekende deal en wat een top avond!!!


BBQ aan de Keizersgracht

In een schitterende tuin van een Amsterdams grachtenpand mochten we een mooie BBQ verzorgen voor ruim 25 personen. We serveerden een aantal rondes, zoals gemarineerd buikspek met mayonaise van ingelegde gember en mooie entrecote met een pittige Chimichurri en bijpassende salades. Een leuke manier om de BBQ te combineren met lang tafelen. Read More


Recept uit het Kookboek Basque van José Pizarro

G1703 Recept Basqueesauteerde venusschelpen met knoflook, citroen & peterselie ( uit Basque )

 

Bestel het kookboek Basque in onze webshop

José Pizarro : “Als je van plan bent om voor een groepje mensen te koken, kies dan ingrediënten en gerechten waar je vrienden gek op zijn en die snel te bereiden zijn zodat je niet de hele tijd in de keuken staat.

Voor 4 personen

olijfolie
3 dikke knoflookteentjes, gepeld en gesnipperd
1 citroen, de helft in dunne schijfjes en de helft uitgeperst
1 kg verse bruine venusschelpen, schoongemaakt
een paar takjes tijm, blaadjes gerist
een handvol fijngehakte platte peterselie
knapperig brood, om erbij te serveren

Verhit wat olie in een diepe pan met dikke bodem. Bak de knoflook en citroenschijfjes 30 seconden, zet het vuur hoog, voeg de bruine venusschelpen toe en doe het deksel op de pan. Kook 2 tot 3 minuten tot de venusschelpen allemaal open zijn, schud de pan af en toe heen en weer (gooi de venusschelpen die niet opengaan weg).
Voeg het citroensap en de kruiden toe en serveer met knapperig brood om lekker mee te dopen.

Fotografie: Laura Edwards


Jamon Iberico tijdens de Lutz fahion Maatwerkdagen


Privé editie The Gallery Club

Afgelopen donderdag mochten we de catering verzorgen tijdens een privé editie van The Gallery Club. Deze besloten editie was speciaal georganiseerd voor een zakelijke partij. Een mooie manier om klanten of werknemers op een speciale wijze te vermaken. We serveerden een 4 gangen diner met gedeelde gerechten. De gerechten werden geserveerd op het prachtige servies van het Keramiekkantoor.

The Roundsman dessert

The Roundsman dessert The Gallery Club

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Live from The Gallery Club @ Magazijn

Final preperations for a private corporate edition of @the_gallery_club with @gilicrouwel @larsstalling

Een bericht gedeeld door The Roundsman | Lars Stalling (@theroundsman) op


The Roundsman x Muun x The Loft x Ganbaroo PR

Work & relax ;-)…. Catering voor @muun.co bij @entertheloft / @ganbaroo

Een bericht gedeeld door The Roundsman | Lars Stalling (@theroundsman) op


Catering lancering Chivas Regal Ultis

Na een eerdere foodparing opdracht tijdens de lancering van Glenlivet Founder’s Reserve mochten we onlangs opnieuw voor Pernod Ricard aan de slag. Tijdens de lancering van de nieuwe whisky van Chivas Regal in de Westerkerk in Amsterdam serveerden wij diverse hapjes die qua smaken overeen kwamen met de tonen van de nieuwe whisky. De nieuwe whisky, de Chivas regal Ultis, is gebaseerd op vijf malt whisky’s, met ieder eigen smaaknotities. Smaken die terug moesten komen in de gerechten waren onder anderen: sinaasappel, abrikoos, chocolade & gember.

The Roundsman Catering-Westerkerk Amsterdam

The Roundsman Catering-Westerkerk Amsterdam

The Roundsman Catering hapje Amsterdam

Sinasappelgember-ricotta, pecannoten in karamel, sinaasappel & bacon met pure chocolade coating…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Partnerlunch Piet Boon

Piet Boon organiseerde afgelopen week een walking lunch voor al zijn licensing partners en wij mochten de catering verzorgen. De middag draaide om ‘De wereld van Piet Boon’, en die wereld is al erg groot en mooi. Op het hoofdkantoor in Oostzaan serveerden we 4 gangen tussen de divers presentaties door. Een succesvolle middag in een prachtige ambiance.

Piet Boon The Roundsman

Piet Boon The Roundsman


Diner Archipelago

Afgelopen zaterdag een hele fijne avond mogen verzorgen op een uniek locatie op prinsengracht in Amsterdam. Wat een prachtige winkel en fijne plek. We serveerden een 7-gangen menu met diverse kleinere gerechten.

The roundsman catering archipelago

The roundsman catering archipelago

 

The roundsman catering archipelago 2

The roundsman catering archipelago 2

 

 

 


‘The Gallery Club, a platform for photography’

De meest recente editie van de rondreizende gallery ‘The Gallery Club, a platform for photography’ vond ditmaal plaats bij veilinghuis Sotheby’s in Amsterdam. It’s getting better and better! We zijn trots dat we ook ditmaal de catering mochten verzorgen..!

Catering The gallery club sothebys

Catering The gallery club sothebys

 

 


Homecooking in Amstelveen

Een lange mooi, gedekte tafel met 23 dames voor een schitterend 24-diner. We mochten een groot gedeelte van het menu verzorgen. De jarige wilde zelf de taarten bakken en de familie zat in de bediening. Een geslaagde samenwerking 😉

The Roundsman homecooking

The Roundsman homecooking


Buffet in Amsterdamse Jordaan

Afgelopen zaterdag een mooi buffet voorgeschoteld aan ruim 45 gasten tijdens een verjaardagfeest in de Amsterdamse Jordaan. Een mooie mix van zowel Aziatische als Arabische geïnspireerde gerechten. Wat een fijne avond Read More


Nieuwe kookboeken online

We hebben weer een groot aantal nieuwe kookboeken online staan! Neem een kijkje in onze shop http://theroundsman.com/shop/

 

Proef Puglia

Proef Puglia

Smokey goodness

Smokey goodness

Read More


Lunch Spotify Amsterdam

Altijd leuk om iets voor merken te doen die je dagelijks gebruikt..! Vandaag een kleine lunch voor Spotify Amsterdam. Broodjes, Salade en home made brownies voor bij de koffie!

Uiteraard wat muziek. Deze cd draai ik wekelijks wel iig 1 keer:

Read More


Walking dinner SparkOptimus

Afgelopen dinsdag serveerden wij voor de gasten van SparkOptimus een 5 gangen walking diner tijdens hun Pure Players’ CEOs Round Table. Onder de ruim 35 gasten sprekende namen van de Nederlandse top pure players! Het Walking dinner SparkOptimus was weer een mooi event georganiseerd door de nummer 1 e-business consultant van Nederland.

Spark Optimus & The Roundsman Catering

Spark Optimus & The Roundsman Catering

Spark Optimus & The Roundsman Catering

Spark Optimus & The Roundsman Catering

 

 

 

 

 

 

 

Read More


Dorst & Lesser Transavia Workshop

We mochten opnieuw hapjes en salade serveren tijdens de sociale media workshop van Dorst & Lesser aan Transavia Personeel.

En om niet achter te blijven… #workshop # dorstlesser # Transavia #TheRoundsman #meteenlegemaagishetnietlekkerwerken

Read More


Herendiner in Utrecht

Een Herendiner in Utrecht. 40 worden en dt vieren met 12 goede vrienden tijdens een mooi diner! In principe de beste manier. Afgelopen zaterdag mochten wij in Utrecht de catering verzorgen voor deze mooie gelegenheid!

Catering Home cooking The Roundsman

Catering Home cooking The Roundsman


Catering Marktplaats

The Roundsman Catering mocht de catering verzorgen voor de de start van de nieuwe campagne van Marktplaats. Tijdens een borrel op kantoor werd die nieuwe campagne intern gepresenteerd onder collega! Catering Marktplaats

Read More


Voorjaarsbrainstorm Vogue @ Eginstill

Vogue @ Eginstill ! Een frisse start met nieuwe ideeën. Zo ook Voque NL. The Roundsman Catering mocht de catering verzorgen op een voor ons bekende locatie: Eginstill in Amsterdam! We verzorgden brownies bij de koffie, lunch & een snack voor 16:00!

Vogue Brainstorm The Roundsman

Vogue Brainstorm The Roundsman

 


Catering Boozy lunch @ VLLA

Afgelopen zaterdag mochten we de catering verzorgen tijdens een boozy birthday lunch in een multifunctionele “villa” in Amsterdam West genaamd VLLA. Samen met de mensen van VLLA en onder regie van de jarige werd het een succesvolle middag!

Boozy Lunch VLLA - The Roundsman 2

Boozy Lunch VLLA – The Roundsman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boozy Lunch VLLA - The Roundsman 1

Boozy Lunch VLLA – The Roundsman


MarcCain modeshow Lutz Vinkeveen

Gisteren was The Roundsman aanwezig bij de MarcCain modeshow georganiseerd door Lutz in Vinkeveen. We mochten rondom de twee modeshow hapjes verzorgen voor de ruim 100 gasten. Een fijne avond in deze prachtige winkel.


Brandbase kerstdiner

Na de catering van het Sail event mochten we dit jaar ook het kerstdiner voor Brandbase verzorgen.

Met zowel het kantoor, het personeel als de bediening in The Great Gatsby thema kon het eigenlijk niet meer mis gaan.  We serveerden een 3-gangen diner met hints naar de jaren 20.  Een topavond.

Brandbase Kerstdiner door The Roundsman

Brandbase Kerstdiner door The Roundsman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More


MÁDARA feed your skin / Become Organic event

Afgelopen dinsdag mochten we de catering verzorgen tijdens het MÁDARA feed your skin / Become Organic event. Een zeer geslaagde avond op een toplocatie!

Tijdens het MÁDARA feed your skin / Become Organic event in Eginstill legde MÁDARA Founder Lotte de link tussen skincare en food, kookte en presenteerde en bezorgde ons en onze gasten een geweldige avond.

MÁDARA is een volledig natuurlijke lijn cosmeticaproducten. De producten bevatten uitsluitend biologisch gecertificeerde ingredienten, zoals bloesems en kruidenextracten uit het Baltisch gebied.

MÁDARA wil zoveel mogelijk vrouwen voorzien van de mogelijkheid om natuurlijke, werkende en veilige cosmetica te gebruiken.

Madara Event The Roundsman

Madara Event The Roundsman

Read More


Collectie presentatie Baume & Mercier

Onlangs presenteerde het luxe horlogemerk Baume & Mercier haar nieuwe Promesse Collectie. Wij mochten de catering verzorgen tijdens dit mooi event.

Baume & Mercier The Roundsman

Baume & Mercier The Roundsman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More


1ste editie The Gallery Club, a platform for photography

Afgelopen zaterdag een hele leuke klus! We mochten de catering verzorgen tijdens het eerste event van The Gallery Club, a platform for photography @ magazijn!

Wat een fijne avond!

The Gallery Club, a platform for photography The Roundsman

The Gallery Club, a platform for photography The Roundsman

 


Sail Event van Brandbase

Tijdens de Sail In 2015 mochten we het eetgedeelte verzorgen voor een event van Brandbase. Een topmiddag. Een schitterend ingericht kantoor met een geheel niet onaardig terras uitkijkend over de houthavens and beyond. An office with a view..!

Sail Event Brandbase

Sail Event Brandbase

 

 

  Read More


Verjaardagsdiner in Huizen

Wat een bijzonder dag… Afgelopen zaterdag mochten we op een zonnige zomerdag de catering verzorgen voor een ‘samen 130 jaar oud’ verjaardagsdiner’. In een met open tent overdekte tuin verzorgde we de borrel en het diner met o.a speenvarken van het spit. Als je niet beter wist zou je denken dat het een huwelijk was. Speeches, 70 gasten en achteraf dansend de nacht in. Een zeer geslaagde dag!……gepaste trots achteraf….!!

Verjaardagsdiner in Huizen

Verjaardagsdiner in Huizen

Read More


Ace Juwelers IWC Novelty Event 2015

Afgelopen dinsdag mochten we de catering verzorgen tijdens het Ace Jewelers IWC Novelty Event in de Ace & Spyer winkel op het koningsplein in Amsterdam. Uiteraard stond de iconische collectie van IWC in de spotlight. Daarnaast werden er een aantal nieuwe modellen gepresenteerd.

In 2015 viert IWC de 75ste verjaardag van de IWC Portugieser. Om in dat thema te blijven serveerde The Roundsman een aantal Portugees geïnspireerde hapjes. Tnx Ace!

Ace juwelers IWC Novelty Event 2015

Ace juwelers IWC Novelty Event 2015


Lancering Glenlivet Founder’s Reserve

The Roundsman mocht de catering verzorgen tijdens de lancering van de nieuwe whiskey van Glenlivet, The Founder’s Reserve. Tijdens de tasting serveerden we een plateau met diverse smaken die perfect bij deze nieuwe whiskey aansloten. Bereidingen met sinaasappel, peer, appel, butterscoth, karamel en chocolade. De tasting  werd afgesloten met luxe broodjes.

De komende maand staan er nog een aantal van dergelijke tasting op het programma om bijvoorbeeld ook slijters bekend te maken met de nieuwe whiskey.

The Roundsman & Glenlivet 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More


Office Opening webdesigners LamaLama

Afgelopen vrijdag openende LamaLama hun nieuwe kantoor! In het stijlvol ingerichte souterrain aan de Herengracht in Amsterdam werd samen met ruim 100 gasten het kantoor in gebruik genomen! The Roundsman verzorgde de hapjes tijdens de borrel… die enigszins uitliep…

LamaLama The Roundsman

Office opening LamaLama

Read More


The Roundsman op Instagram @thereoundsman

Neem een kijkje op onze Instagram feed @thereoundsman!! Ook op instagram?? welke # gebruik jij allemaal!?

The Roundsman Instagram

http://instagram.com/theroundsman


Recepten kookboek Honey & Co uit NRC

Deze hele week kookt Janneke Vreugdenhil uit het Kookboek Honey & Co van Itamar Srulovich en Sarit Packer

Na jaren als chef te hebben gewerkt voor Yotam Ottolenghi, opende Sarit Packer samen met haar partner Itamar Srulovich het restaurant Honey & Co, dat door de Observer prompt tot Best Newcomer 2013 werd uitgeroepen. Honey & Co, het eerste kookboek van Itamar Srulovich en Sarit Packer, staat vol verse groente, spicy kruiden, knapperig brood, rokerig lamsvlees en wilde honing.

onderstaand de links naar de gerechten. In onze shop kun je het Kookboek Honey & Co bestellen.

Knapperige wintertabouleh

– Labaneh

– Gevulde kip met firik, amandelen en pijnboompitten

– Witte chocolade, pijnboompitten en gesuikerde citroenschilletjes

Honey & Co kookboek The Roundsman


Nieuwjaarsborrel Playground Brand Activation & Apenkooi

Afgelopen donderdag mochten we de nieuwjaarsborrel van Playground Brand Activation & Apenkooi in De Marktkantine verzorgen. Hapjes voor ruim 200 man in de nieuwste aanwinst van het Amsterdamse uitgaansleven. Na het sinterklaas diner opnieuw een leuke catering klus.

Playground The Roundsman Catering Amsterdam

Playground The Roundsman Catering Amsterdam

Credits: Baber Raja glossypictures.nl