The Roundsman Catering Header Compilatie

Over ons

The Roundsman
The Roundsman staat garant voor alles wat met goed eten te maken heeft, zowel in fysieke vorm als online. Maar wie is The Roundsman nu eigenlijk? Volgens het basisboek van The Culinary Institute of America, The Professional Chef, is een roundsman een veelzijdige alleskunner in de keuken, die met kennis van alle stations inspringt waar nodig. Daarnaast wordt er gesproken over The Roundsman als historisch figuur dat met paard en wagen etenswaren, boeken en (kook)gerei in dorpen en steden aan de man bracht. The Roundsman Catering wil die twee karakters combineren waardoor er een veelzijdig, breed geïnteresseerde foodliefhebber ontstaat die zijn klanten via verschillende kanalen van eten en gerelateerde producten voorziet.

Catering
Eten & drinken is vaak een essentieel en aangenaam onderdeel van uw contact met vrienden, kennissen, familie en zakelijke relaties. The Roundsman helpt u graag deze momenten tot een succes te maken.

Borrels, Private dining, Walking dinners of het gehele foodgedeelte van uw evenement. Wij verzorgen graag de catering. Op kantoor, op een speciale locatie of gewoon thuis in de eigen vertrouwde omgeving.

Op onze blog een kleine greep van onze activiteiten.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op

Lars Stalling

06-24922122
info@theroundsman.com of vul hier je gegevens in.