Meer weten over onze cateringmogelijkheden? We zijn per mail bereikbaar via info@theroundsman.com. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bij vragen over onze cateringmogelijkheden helpt het ons als u zo volledig mogelijk kunt zijn over uw wensen, het aantal personen, de locatie, eventuele datum van uw event en uw eigen contactgegevens.

 

Corona
Wij volgen de ontwikkelingen rond het Corona virus op de voet. Uiteraard hanteren wij de richtlijnen van het RIVM als uitgangspunt voor te nemen voorzorgsmaatregelen. Dit heeft uiteraard invloed op de wijze waarop wij catering verzorgen bij u thuis, kantoor of event.

 

The Roundsman
Selde Rust 15
1181 MJĀ Amstelveen

info@theroundsman.com
0624922122

KvK-nummer 56492537
BTW-nummer NL002280936B50

 


Privacyverklaring

In deze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij omgaan met uw gegevens.

Welke gegevens worden door ons vastgelegd?

The Roundsman kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van onze diensten ( catering & Webshop ) en/of omdat u deze middels een contactformulier op de website dan wel emailprogramma ( Mailchimp ) heeft verstrekt.

– Uw naam, adres en contactgegevens zoals uw telefoonnummer en e-mailadres.
– Overige informatie die u aan ons verstrekt.

Waar gebruikt The Roundsman deze gegevens voor?

– Voor het toezenden van een door opgevraagd prijsopgave of overige informatie.
– Voor het toezenden van informatie over producten en diensten van onze cateringactiviteiten en onze webshop middels email, face-to-face of telefonische benadering.
– voor het uitvoeren van analyses en rapportages zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren
– voor het opstellen van facturen.

Als u zich hiervoor wilt afmelden dan kunt u hiervoor contact opnemen met ons.

Beveiliging en bewaartermijn

The Roundsman zal ervoor zorgen dat uw gegevens adequaat worden beveiligd zodat uw gegevens worden beschermd. Uw gegevens worden bewaard zolang als noodzakelijk voor de hierboven aangegeven doeleinden of voor zover dit noodzakelijk is voor de naleving van wettelijke verplichtingen.

Inzage, correctie en verwijdering

Verzoeken tot inzage, correctie of verwijdering van gegevens te richten aan ons bedrijf onder vermelding van uw naam en adres. Wij zullen in beginsel binnen vier weken op een verzoek tot inzage of correctie verzoek reageren. In geval van een verzoek tot verwijdering zal ons bedrijf de betreffende persoonsgegevens zo spoedig mogelijk verwijderen, tenzij en voor zover de wet verplicht om de betreffende persoonsgegevens te bewaren of er (andere) dringende redenen zijn die zich tegen verwijdering verzetten.